Plåtslagare

Plåtslagare

Hallå där, erfarne plåtslagare!
Det här är du värd.

Nu finns chansen, för dig som erfaren plåtslagare, att ta ett nytt steg i din karriär. Vår trotjänare Jörgen ”Julle” Boström går snart i pension vilket innebär att vi har behov av en duktig och erfaren plåtslagare.

Jobbet är också något utöver det vanliga då arbetsuppgifterna i stort sett enbart består av ”grädden på moset” för en riktig plåtslagare! Vilket innebär att du kommer att utföra merparten av uppgifterna inomhus i vår varma moderna verkstad och således blir kalla, blåsiga och halkiga uppdrag till ett minne blott.

Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande med allt från att göra fönsterbleck och skorstenshuvar till att t ex förverkliga en konstnärs vision i mässingplåt, hjälpa någon med skyddsplåtar mot hackspett till sina fågelholkar eller varför inte ta på sig att bandtäcka taket till någons nyproducerade uterum vid lämplig väderlek?

Om du tror att du har det som krävs och tycker att du förtjänar ett inspirerande och variationsrikt plåtslagarjobb på ett av Sveriges ledande företag inom rostfritt, stål och tunnplåt så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan till oss.

Vi vill ha tjänsten tillsatt månadsskiftet februari/mars så vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsten direkt vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan (CV + personligt brev) till: info@rostfria.se

Mer information om tjänsten:
Niklas Lindh, tel 0910-72 97 82
Jonas Gustafsson, tel 0910-72 97 80